Atlas Telecom Network Romania    
Making New Rules
 
Home
Despre
Press
Servicii
Contract cadru
Parteneri
Network
Selfcare
Contact
Servicii  
 
Telefonie Atlas Telecom
Abonamente si tarife
Servicii incluse in abonament
Aria de acoperire
Servicii optionale
Alte servicii
Calcul abonament
Telefoane
Tarife internationale
Documente necesare
Destinatii speciale
Portabilitate
Unde ne gasesti
Relatii cu Clientii
Registrul Abonatilor
Anti HIJACKING!
Internet
Internet WiFi Prepay
Atlas POSTPAID
Interconectare
Solutionarea reclamatiilor
Telefonie ATLAS TELECOM
Telefonie fixa SWAN

Scurt istoric: La începutul anilor 1980, cand telefoanele fara fir analogice au atins tarmul european venind din extremul orient, s-a spus ca daca ar fi digitale ar fi mai bine - expuse mai putin la interceptare si la interferente, mai multe telefoane intr-un spatiu mic, securitate impotriva intreruperilor, abilitate de miscare prin cladiri, prin trecere de la o statie de baza la alta. Astfel, in ianuarie 1988 s-a nascut sistemul DECT. De atunci, o treime din liniile de bucla locala radio comandate global folosesc tehnologia DECT, facand din aceasta tehnologia principala folosita pentru bucla locala radio in lume.

ATLAS TELECOM este compania care a adus aceasta tehnologie in Romania, datorita orientarii sale catre gasirea de solutii inovative si accesibile de comunicare. Astfel, in noiembrie 2003 ATLAS TELECOM a lansat prima retea de telefonie fixa cu “mobilitate limitata” din Romania printr-o solutie proiectata de specialistii proprii.

Tinand pasul cu cele mai exigente cerinte ale pietei, ATLAS TELECOM implementeaza la nivel national un nou sistem de telecomunicatii de ultima generatie: SWAN (Smart Wireless Access Network). Conceptul SWAN integreaza solutiile de acces DECT si WiFi, oferind clientilor servicii performante de telefonie fixa si mobila (din clasa 3G) cat si acces de mare viteza (broadband) la Internet.

Ce va oferim:
  • planuri tarifare flexibile bazate pe abonamente cu minute incluse
  • servicii incluse in abonament
  • gama bogata de servicii optionale
  • acces Internet de mare viteza inclus in abonament
  • instalare simpla
  • terminale subventionate

Dupa implementarea primei retele de telefonie DECT in municipiul Oradea ne propunem sa tinem pasul cu cele mai exigente cerinte ale pietei prin implementarea la nivel national a unui nou sistem de telefonie fixa si mobila de ultima generatie (din clasa 3G) bazat pe solutia SWAN.

Pentru a crea un acces usor si convenabil la Internet pentru un numar cat mai mare de utilizatori, oferim clientilor nostri solutii broadband mobile pe intreg teritoriul unui oras prin tehnologia WiFi.

ATLAS TELECOM este primul operator alternativ de telefonie fixa din Romania care abordeaza tehnologiile performante xDSL la nivel national, pentru telefonie si acces broadband la Internet.


Vino si tu in lumea ATLAS TELECOM si bucura-te de comunicare!

NOU: Noile numere de telefonie fixa

   
Home | Atlas Telecom Inc | Selfcare Atlas Telecom | WebMail Atlas Telecom | Contact
Copyright © 2001 - 2010 Atlas Telecom Network Romania. All Rights Reserved.
[Total afisari: 2792568]
[Total vizite: 636928]
din 1 ianuarie 2003