Atlas Telecom Network Romania    
Making New Rules
 
Home
Despre
Press
Servicii
Contract cadru
Parteneri
Network
Selfcare
Contact
Press
pagina: 1 2 3 4
:: 3 Iunie 2003
      ATLAS TELECOM a primit 1.000.000 de numere din domeniul 0Z=03 care vor fi utilizate pentru servicii de telefonie prin retele publice fixe de comunicatii electronice in Bucuresti si in alte 19 judete din tara precum si 4.000 de numere pentru furnizarea serviciilor de acces la retele de date si Internet, cartele preplatite, cartele virtuale si servicii de numere verzi. Comunicat de presa ANRC
Echipa Atlas
  
www.anrc.ro
 
:: Februarie 2003
      Atlas Telecom ofera cadou Cartele Prepaid in valoare de 3USD pentru convorbiri internationale. Aceste cartele preplatite se gasesc in interiorul revistei CONNECT din ianuarie-februarie.

Mod de utilizare a cartelei preplatite pentru convorbiri internationale:
1. Formati numarul de acces la serviciul ATLAS TELECOM (021) 40 87 345 (*tarif normal).
2. Selectati limba dorita: 1 - pentru limba romana, 2 - pentru limba engleza.
3. Introduceti codul PIN (de pe cartela preplatita).
Veti fi informat in legatura cu creditul disponibil.

  

4. Introduceti numarul de telefon international pe care doriti sa-l apelati.
Pana la stabilirea apelului, veti fi informat cate minute puteti vorbi cu destinatia selectata (in functie de creditul disponibil si tariful catre acea destinatie).
5. Daca dupa terminarea convorbirii doriti sa efectuati o noua convorbire sau sa consultati creditul ramas, apasati tasta (*).

* Serviciul este promotional - numarul de acces va fi inlocuit cu un numar gratuit in momentul in care Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii va definitiva planul national de numerotatie.
Mai multe detalii despre modul de utilizare si tarifele practicate se gasesc la
Atlas Prepaid.
Echipa Atlas

 
:: Ianuarie 2003
     ATLAS TELECOM NETWORK ROMANIA lanseaza serviciile Prepaid si site-ul www.prepaid.atlastelecom.ro
Echipa Atlas
 
:: 16 Decembrie 2002
     Atlas Telecom Network Romania face parte din ANISP. In reuniunea din 10 decembrie 2002 Consiliul Director a confirmat calitatea de membru ANISP a S.C. ATLAS TELECOM NETWORK ROMANIA S.R.L.
Echipa Atlas
  
http://www.anisp.ro
 
:: 6 Decembrie 2002
     Site-ul ATLAS TELECOM are acum un nou look.
Echipa Atlas
 

:: 16 Septembrie 2002
     Atlas FreeMail ofera acum pentru paginile web gazduite si suport pentru script-uri php si baze de date mysql. Nu trebuie decat sa va creati propriul cont de email la Atlas FreeMail si veti obtine 15MB pentru contul de email si 15MB pentru pagina web, avand posibilitatea de a rula script-uri php si de a avea propria baza de date mysql. Pentru mai multe detalii vizitati Atlas FreeMail, iar pentru suport tehnic trimiteti un email la Atlas Webmaster.
Echipa Atlas

 
:: 15 Martie 2002
     Atlas FreeMail mareste dimensiunea casutelor postale gratuite si implicit si a paginilor web care pot fi gazduite. Asadar toti clientii care au casuta postala gratuita sau au pagini gazduite pe serverele Atlas vor avea la dispozitie 15MB pentru casuta postala si inca 15MB pentru pagina web. De aceste facilitati vor beneficia si utilizatorii noi care isi vor creea casuta postala sau au nevoie de gazduire web. Caustele de email se pot folosi si creea la adresa web freemail.atlastelecom.ro
Echipa Atlas
pagina: 1 2 3 4
Home | Atlas Telecom Inc | Selfcare Atlas Telecom | WebMail Atlas Telecom | Contact
Copyright © 2001 - 2010 Atlas Telecom Network Romania. All Rights Reserved.
[Total afisari: 2805444]
[Total vizite: 639754]
din 1 ianuarie 2003