Atlas Telecom Network Romania    
Making New Rules
 
Home
Despre
Press
Servicii
Contract cadru
Parteneri
Network
Selfcare
Contact
Press
pagina: 1 2 3 4
:: 1 martie 2004
      ATLAS TELECOM, iti ofera, pentru convorbiri in retele fixe sau mobile din tara si strainatate, costuri cu 34% mai mici decat pana acum.
     

  

1030 - "Bine ati venit in reteaua ATLAS TELECOM"

In urma cu un an, aflam ca, pe proaspat liberalizata piata a telecomunicatiilor, ATLAS TELECOM, isi propunea sa devina un nume de referinta prin dezvoltarea unei retele de telefonie cu mobilitate limitata, care sa acopere cele mai mari 20 de orase din Romania. Proiectul este in desfasurare, serviciul fiind lansat comercial in Oradea si in curs de implementare in Bucuresti si Timisoara.
      In paralel, ATLAS TELECOM ofera servicii de telefonie interurbana si internationala utilizatorilor din toata tara catre destinatii fixe sau mobile atat din tara cat si din strainatate, prin folosirea serviciului de selectie a transportatorului.


      Cu imaginea unui pionier in telecomunicatiile moderne, de curand, ATLAS TELECOM, ofera abonatilor sai posibilitatea de a accesa serviciile ATLAS TELECOM prin CSC (Carrier Select Code), codul de selectie al transportatorului. De la orice post telefonic fix, daca un abonat formeaza numarul 1030 este pus imediat in legatura cu reteaua ATLAS TELECOM. Dupa ce abonatul este autentificat de sistem, acesta poate forma numarul de telefon dorit, din tara sau strainatate in retele fixe sau mobile.
      Practic, dupa formarea codului 1030, pentru accesul in reteaua ATLAS TELECOM, utilizatorul formeaza numarul dorit al destinatarului fara sa plateasca costuri suplimentare. Important este ca abonatul poate sa utilizeze serviciul din reteaua fixa, de oriunde din tara, fara a mai plati apelul local sau interurban corespunzator accesului in reteaua ATLAS TELECOM.
      L-am intrebat pe Adrian Boca, director executiv al companie, ce avantaje prezinta acest sistem. "Pana acum o luna pentru a intra in sistem era nevoie sa suni la un numar de telefon din Bucuresti sau din Oradea. Acest lucru presupunea costuri suplimentare, percepute de operatorul abonatului pentru o convorbire locala sau interurbana. Acum, practic, utilizatorul nu va fi taxat pentru aceasta convorbire, ramanand astfel doar costul efectiv al convorbirii realizate prin reteaua ATLAS TELECOM. Astfel costurile pentru convorbirile nationale si internationale primesc o noua lovitura cuprinsa intre 15% si 34%, prin disparitia costurilor suplimentare de conectare" ne-a declarat directorul.
      Acum, orice abonat din reteaua fixa din tara poate avea acces la tariful net de convorbire oferit de ATLAS TELECOM abonatilor sai. De exemplu, pentru convorbiri nationale fix-mobil pretul pe minut este de 0,13 euro iar pentru convorbiri interurbane este 5,5 eurocenti. Pentru convorbiri internationale preturile sunt de 0,12 euro pentru destinatii din retele fixe din Europa si America de Nord respectiv 0,26 euro avand ca destinatii operatori mobili din Europa.

CONNECT, nr. 27 aprilie 2004
 
:: 17 noiembrie 2003
      La mai putin de un an de la liberalizarea pietei de telecomunicatii din tara noastra, ATLAS TELECOM, implementeaza in premiera mondiala introducerea tehnologiei DECT (digital enhanced cordless telecommunication), care sta la baza primei retele de telefonie fixa cu "mobilitate limitata".

Oradea, este orasul care a fost ales ca loc de implementare a proiectului pilot, unde a fost testat acest model unic de retea. "Din 17 Noiembrie, oferim locuitorilor din Oradea o alternativa la telefonia fixa. Folosind serviciile ATLAS TELECOM utilizatorii de retea, vor avea posibilitatea sa efectueze apeluri catre orice alt operator, fix sau mobil, la tarife concurentiale" a mentionat Adrian Boca, Directorul Executiv al companiei.

Pana la sfarsitul anului 2005, alte 19 orase principale si un numar important de localitati mai mici ale Romaniei, vor fi conectate la reteaua ATLAS TELECOM cu investitia totala de 100 de milioane Euro, obiectivul companiei fiind atingerea unui numar de peste 1.000.000 de abonati in urmatorii trei ani.

Structura pachetelor de servicii cu care ne prezentam, va aduce cele mai mici preturi de pe piata. "Pentru inceput, avem disponibile trei variante de abonamente - Standard, Optim si Premium, costurile acestora fiind de 4, 8 si 16 Euro. Aceste pachete, permit unui abonat ATLAS TELECOM sa vorbeasca cu un alt utilizator al retelei 100 de minute, 300 si nelimitat in cazul abonamentului Premium", a mai spus Adrian Boca, Director Executiv.

Pretul abonamentelor ATLAS TELECOM nu include si pretul terminalelor DECT, producatorii acestora fiind ALCATEL, SIEMENS precum si altii cu care suntem in negocieri. "Puteam opta pentru o varianta mai ieftina, dar pentru a nu avea probleme, am ales doi producatori seriosi. Costul unui terminal se va situa sub 100 Euro, pretul de piata al acestora incadrandu-se intre 150 si 200 Euro. Pentru a avea tarife mici la convorbiri, am decis sa nu subventionam costul terminalelor" a adaugat Pompiliu S. Tripa, Presedintele ATLAS TELECOM pentru Europa de Est.

"Tot din 17 Noiembrie, in Piata Ferdinand I nr. 1 din Oradea va fi deschis si primul magazin ATLAS TELECOM, unde personalul nostru bine pregatit va asteapta de Luni pana Vineri, intre orele 09.00 si 17.00. De asemeni, pentru ca dorim sa oferim numai servicii de calitate, departamentul de "Relatii cu clientii" va fi la dispozitia abonatilor douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile pe saptamana" a continuat Pompiliu S. Tripa, Presedintele ATLAS TELECOM pentru Europa de Est.

Am gandit un nou mod de comunicare, menit sa imbunatateasca viata clientilor nostri. Pentru ca stim cat de important este sa comunici, ne angajam sa schimbam regulile in telecomunicatii!

Pompiliu S. Tripa,
Presedinte ATLAS TELECOM
Europa de Est

pagina: 1 2 3 4
Home | Atlas Telecom Inc | Selfcare Atlas Telecom | WebMail Atlas Telecom | Contact
Copyright © 2001 - 2010 Atlas Telecom Network Romania. All Rights Reserved.
[Total afisari: 2792588]
[Total vizite: 636928]
din 1 ianuarie 2003