Atlas Telecom Network Romania    
Making New Rules
 
Home
Despre
Press
Servicii
Contract cadru
Parteneri
Network
Selfcare
Contact
Despre Atlas
 
Viziunea noastra
ATLAS TELECOM este un grup international de companii din domeniul telecomunicatiilor, care ofera servicii novatoare pentru numeroase sectoare de piata aflate inplina expansiune..

Ne bazam pe o strategie de piata agresiva, pastrand un echilibru constant intre riscul unei investitii si beneficiile acesteia.


Strategia noastra
Noi imbinam experienta provenita din cunoasterea si adaptarea la schimbarile rapide de pe piata telecomunicatiilor cu stilul de lucru modern, pentru a crea un nou model de afacere.
Succesul nostru rezida in eficientizarea atat a infrastructurii existente, cat si a capitalului investit; acest lucru se traduce prin competitivitate atat cand venim in intampinarea cerintelor pietei, cat si in cazul in care ne adresam unor segmente de consumatori cu nevoi specifice. Pornind de la succesul in serviciile de baza ATLAS TELECOM isi diversifica activitatea si in alte sectoare din sfera telecomunicatiilor.


Rezultatul

ATLAS TELECOM este o prezenta la nivel international, oferind servicii in peste 70 de tari. Suntem un integrator recunoscut in industria telecomunicatiilor, cu o pozitie bine definita si suntem dedicati misiunii pe care ne-am asumat-o, aceea de a crea solutii complete pentru clientii nostrii.
Astazi ATLAS TELECOM este liderul ce rescrie regulile jocului, prezent acum in Romania.

 
 
Home | Atlas Telecom Inc | Selfcare Atlas Telecom | WebMail Atlas Telecom | Contact
Copyright © 2001 - 2010 Atlas Telecom Network Romania. All Rights Reserved.
[Total afisari: 2792661]
[Total vizite: 636928]
din 1 ianuarie 2003